VOF Thijs van Wenkop

Deventer

Uw voordeel

  • VOF Thijs van Wenkop waardeert uw zorgen voor een ander. Betaalt u hier met de Deventer Doet Pas? Dan krijgt u 10% van het aankoop bedrag terug op uw Deventer Doet Pas.

Deventer Doet Pas

  • Dat is makkelijk! Heeft u tegoed staan op uw Deventer Doet Pas, dan kunt u met één handeling bij VOF Thijs van Wenkop betalen en sparen.

Specifiek voor

  • VOF Thijs van Wenkop waardeert uw zorgen voor een ander. Als blijk van waardering kunt u hier uw mantelzorgwaardering besteden.

Familiebedrijf Groenten en Fruit Thijs van Wenkop mag zich met recht de gezelligste groente- en fruitkraam van Deventer en Apeldoorn noemen. En dankzij hun meer dan 40 jaar ervaring is ‘Thijs’ ook in Deventer een begrip op de markt. De marktkoopman onderscheidt zich door nog ‘ouderwets’ op de veiling in te kopen en dankzij het zeer uitgebreide assortiment aan dagverse producten. Naast de mogelijkheid om te pinnen, biedt ‘Thijs’ ook de optie om extra geld op te nemen voor al uw overige boodschappen op de markt.

Deventer waardeert zijn mantelzorgers met de Deventer Doet Pas, want u doet er toe!

De pas die er toe doet

Als mantelzorger is het belangrijk dat u goed voor uzelf zorgt. Bij Groenten en Fruit Thijs van Wenkop kunt u uw koelkast en fruitschaal aanvullen met lekkere én gezonde producten. Betaal met uw Deventer Doet Pas en geniet van exclusief voordeel. U krijgt bij aankoop met uw Mantelzorgpas namelijk 10% voordeel op het totaal bedrag!

VOF Thijs van Wenkop

Mantelzorgwaardering
Adres

Brink
Deventer

(plan route)

Telefoonnummer

06 1130 2273

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 08:00 – 12:30; Deventer, Keizerslanden
Donderdag Gesloten
Vrijdag 08:00 – 13:00; Deventer, Brink
Zaterdag 08:00 – 17:00; Deventer, Brink
Zondag Gesloten
Scroll naar top