Veelkant Praktijk voor PTSS en Zingeving

Diepenveen

Uw voordeel

  • Bent u in het bezit van de Mantelzorgpas en heeft u problemen met dagelijks rondspelende gedachtes waardoor u problemen ervaart? Op vertoon van uw Mantelzorgpas mag u voor maar € 25,- per sessie uzelf ontwikkelen (normaal gesproken € 80,- per sessie).

Deventer Doet Pas

  • Dat is makkelijk! Heeft u tegoed staan op uw Deventer Doet Pas, dan kunt u met één handeling bij Veelkant Praktijk voor PTSS en Zingeving betalen en sparen.

Specifiek voor

  • Veelkant Praktijk voor PTSS en Zingeving waardeert uw zorgen voor een ander. Als blijk van waardering kunt u hier uw mantelzorgwaardering besteden.

Bij Veelkant kunt u terecht voor onder andere: voorlichting, advies en coaching bij leer- en ondersteuningsbehoeften en passend onderwijs. Daarnaast is Veelkant de plek voor gezinscoaching (begeleiding voor kinderen en hun directe omgeving), jeugd- en opvoedhulp (cross over begeleiding) en algemene ondersteuning en begeleiding (MatriXcoaching).

Deventer waardeert zijn mantelzorgers met de Deventer Doet Pas, want u doet er toe!

De pas die er toe doet

Bent u in het bezit van de Mantelzorgpas en heeft u problemen met dagelijks rondspelende gedachtes waardoor u problemen ervaart? Of heeft u een kind die een moeilijke tijd doormaakt? Op vertoon van uw Mantelzorgpas mag u voor maar € 25,- per sessie uzelf ontwikkelen (normaal gesproken € 80,- per sessie). Veelkant biedt de perfecte oplossing om al deze problemen uit de weg te helpen! Veelkant werkt met de gesprekstechniek van de MatriXmethode van Ingrid Stoop. Ontdek door middel van deze methode uw eigen unieke oplossingen wanneer onhandige strategiëen uw hinderen. Dit kan op het gebied van opvoeding, onderwijs of ontplooiing zijn. Hierdoor staat u vanaf het eerste contact centraal.

Veelkant Praktijk voor PTSS en Zingeving

Mantelzorgwaardering
Adres

De Marke 37
7431 GE Diepenveen

(plan route)

Telefoonnummer

06 4790 3326

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Scroll naar top