Uw Slager Linker

Bathmen

Uw voordeel

  • Uw Slager Linker waardeert uw zorgen voor een ander. Betaalt u hier met de Deventer Doet Pas? Dan krijgt u 10% van het aankoop bedrag terug op uw Deventer Doet Pas.

Deventer Doet Pas

  • Dat is makkelijk! Heeft u tegoed staan op uw Deventer Doet Pas, dan kunt u met één handeling bij Uw Slager Linker betalen en sparen.

Specifiek voor

  • Uw Slager Linker waardeert uw zorgen voor een ander. Als blijk van waardering kunt u hier uw mantelzorgwaardering besteden.

Uw Slager Linker heet u van harte welkom in hun vernieuwde winkel. Hier laten zij u graag kennis maken met de ambachtelijke producten die zij, vers, voor u bereiden. Overigens betreft het hier niet alleen een stukje vlees. Ook voor complete maaltijden en suggesties om eens wat anders op tafel te zetten, beschikken deze specialisten over de juiste tips. Denk hierbij aan gourmet- en barbecueschotels en catering voor partijen en feesten.

Uw Slager Linker staat voor…

  • Groot assortiment vlees en ambachtelijke vleesspecialiteiten.
  • Lekkere producten uit eigen worstmakerij.
  • Verstand van vlees.
  • Jarenlang vakmanschap.

Deventer waardeert zijn mantelzorgers met de Deventer Doet Pas, want u doet er toe!

De pas die er toe doet

U zoekt een slager die de lekkerste ambachtelijke producten voor u maakt en u op de juiste wijze adviseert? Dan is Uw Slager Linker in Bathmen dé slager waar u moet zijn! Uw Slager Linker beschikt niet alleen over een heerlijk stukje vlees, maar heeft ook complete maaltijden, salades en hapjes in het assortiment. Betaal met de Mantelzorgpas en u ontvangt u 10% voordeel!

Uw Slager Linker

Mantelzorgwaardering
Adres

Molenstraat 3
7437 AH Bathmen

(plan route)

Telefoonnummer

0570 542 373

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag 08:30 – 18:00
Woensdag 08:30 – 18:00
Donderdag 08:30 – 18:00
Vrijdag 08:30 – 18:00
Zaterdag 08:00 – 16:00
Zondag Gesloten
Scroll naar top