Sjokolaa

Deventer

Uw voordeel

  • Sjokolaa waardeert uw zorgen voor een ander. Betaalt u hier met de Deventer Doet Pas? Dan krijgt u 15% van het aankoop bedrag terug op uw Deventer Doet Pas.

Deventer Doet Pas

  • Dat is makkelijk! Heeft u tegoed staan op uw Deventer Doet Pas, dan kunt u met één handeling bij Sjokolaa betalen en sparen.

Specifiek voor

  • Sjokolaa waardeert uw zorgen voor een ander. Als blijk van waardering kunt u hier uw mantelzorgwaardering besteden.

Sjokolaa is de naam van dé nieuwe chocolaterie van Deventer. Ontstaan uit ideeën en plannen van eigenaar Lidy Lentelink. Het assortiment van Sjokolaa bestaat onder andere uit; bonbons, truffels, chocolade, marsepein en maatwerk (speciale, gepersonaliseerde chocolade, bonbons, truffels of marsepein). Kortom, bij Sjokolaa is er meer dan genoeg keus voor al uw lekkernijen!

Deventer waardeert zijn mantelzorgers met de Deventer Doet Pas, want u doet er toe!

De pas die er toe doet

Chocola, of eigenlijk Sjokolaa, is een heerlijk momentje voor uzelf. Even genieten en na een paar minuten weer bomvol energie om er weer tegenaan te gaan. Niet alleen voorziet ‘Sjokolaa’ in de lekkerste chocolade in Deventer, maar speciaal voor Deventer Mantelzorgers heeft de winkel een exclusief cadeautje. Betaal uw aankoop met uw Deventer Doet Pas en ontvang 15% voordeel. Extra lang genieten dus van het tegoed op uw Deventer Doet Pas!

Sjokolaa

Mantelzorgwaardering
Adres

Walstraat 34
7411 GM Deventer

(plan route)

Telefoonnummer

0570 672 988

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag 09:30 – 17:30
Woensdag 09:30 – 17:30
Donderdag 09:30 – 17:30
Vrijdag 09:30 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag Gesloten
Scroll naar top