Roemar Koffie & Thee

Deventer

Uw voordeel

  • Bij aankoop van een stuk taart krijgt u er gratis een kop koffie bij. U dient uw bestelling wel af te rekenen met de Deventer Doet Pas.

Deventer Doet Pas

  • Dat is makkelijk! Heeft u tegoed staan op uw Deventer Doet Pas, dan kunt u met één handeling bij Roemar Koffie & Thee betalen en sparen.

Specifiek voor

  • Roemar Koffie & Thee waardeert uw zorgen voor een ander. Als blijk van waardering kunt u hier uw mantelzorgwaardering besteden.

Van ambachtelijk gebrande koffie tot de serieus gezette koffie. Roemar Koffiebranderij is een uniek concept in hartje Deventer waar u koffie drinkt zoals het hoort; eerlijk, ambachtelijk en authentiek. Daarnaast heeft Roemar een keur aan theesoorten die u zelf mag scheppen en mêleren in de Theesteeg.

Deventer waardeert zijn mantelzorgers met de Deventer Doet Pas, want u doet er toe!

De pas die er toe doet

Roemar Koffiebranderij, aan de Walstraat in Deventer, begrijpt dat u als mantelzorger ook wel eens wilt ontspannen. Gewoon even wat tijd voor uzelf. Daarom heeft Roemar een smakelijk cadeautje voor mantelzorgers. Bij aankoop van een stuk taart krijgt u er gratis een kop koffie bij. U dient uw bestelling wel af te rekenen met de Deventer Doet Pas.

Roemar Koffie & Thee

Mantelzorgwaardering
Adres

Deventer Koffie
7411 GJ Deventer

(plan route)

Telefoonnummer

06 4227 0957

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag 10:00 – 17:00
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten
Scroll naar top