New Bangkok

Deventer

Uw voordeel

  • U ontvangt namelijk bij een afhaal of bezorg bestelling boven de €10,- een portie miniloempia’s gratis.

  • wanneer u ervoor kiest om gezellig te gaan eten bij New Bangkok, krijgt u samen met een vriend, collega of familielid het eerste drankje helemaal voor niets!

Deventer Doet Pas

  • Dat is makkelijk! Heeft u tegoed staan op uw Deventer Doet Pas, dan kunt u met één handeling bij New Bangkok betalen en sparen.

Specifiek voor

  • New Bangkok waardeert uw zorgen voor een ander. Als blijk van waardering kunt u hier uw mantelzorgwaardering besteden.

New Bangkok is een smaakvol en veelzijdig Thais Restaurant, gevestigd aan de Boxbergerweg 64 te Deventer op loopafstand van het centrum en centraal station. Hier geniet u van de lekkerste authentieke Thaise gerechten met dagverse producten. Wanneer u geen trek heeft in Thaise gerechten zijn er natuurlijk ook andere heerlijkheden beschikbaar zoals steaks en/of Chinese en vegetarische gerechten. Het is bij New Bangkok mogelijk om uw bestelling aan huis te laten bezorgen.

Deventer waardeert zijn mantelzorgers met de Deventer Doet Pas, want u doet er toe!

De pas die er toe doet

Wilt u op eens lekker uit eten? Of wilt u snel een heerlijke maaltijd laten bezorgen? Dan biedt New Bangkok u diverse mogelijkheden met de Mantelzorgpas. U ontvangt namelijk bij een bestelling boven de €10,- een portie miniloempia’s gratis. En wanneer u ervoor kiest om gezellig te gaan eten bij New Bangkok, krijgt u samen met een vriend, collega of familielid het eerste drankje helemaal voor niets!

New Bangkok

Mantelzorgwaardering
Adres

Boxbergerweg 64a
7412 BE Deventer

(plan route)

Telefoonnummer

0570 600 638

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 16:00 – 20:45
Donderdag 16:00 – 21:15
Vrijdag 16:00 – 21:15
Zaterdag 16:00 – 21:15
Zondag 16:00 – 20:45
Scroll naar top