Kloas in ‘t Hof

Bathmen

Uw voordeel

  • Wanneer u betaalt met de Deventer Doet Pas krijgt u een leuke attentie!

Deventer Doet Pas

  • Dat is makkelijk! Heeft u tegoed staan op uw Deventer Doet Pas, dan kunt u met één handeling bij Kloas in ‘t Hof betalen en sparen.

Specifiek voor

  • Kloas in ‘t Hof waardeert uw zorgen voor een ander. Als blijk van waardering kunt u hier uw mantelzorgwaardering besteden.

Sinds 1983 wordt in het buitengebied van Bathmen gewerkt aan prachtige zuivelproducten. Vanuit de boerderij van Kloas wordt iedere dag kaas, melk en yoghurt geleverd aan hun winkel op de Brink in het hart van Bathmen.

In de eigen kaasboerderij maken zij hun rauwmelkse boerenkazen. De combinatie van goed voer voor de koeien, het gebruik van rauwe melk en geen toegevoegde conserveringsmiddelen en kleurstoffen zorgt voor een kwaliteitsproduct waar zij trots op zijn. Het assortiment bestaat naast de traditionele rijpingen ook uit een aantal bijzondere en seizoensgebonden kaasproducten, zoals graskaas en pestokaas.

De koeien van Kloas in ’t Hof hebben het goed en dat proeft u. De ruimtelijke stallen en het goede voer zijn de juiste ingrediënten voor heerlijke melk. De melk wordt tot 65 graden verhit, om zo de juiste bacteriën te behouden. Dit ambachtelijke proces is lang niet meer zelfsprekend, zij zijn hierin uniek in de regio.

Deventer waardeert zijn mantelzorgers met de Deventer Doet Pas, want u doet er toe!

De pas die er toe doet

Bent u op zoek naar de lekkerste zuivelproducten van Overijssel? Dan bent u bij Kloas in ’t Hof aan het juiste adres! En wanneer u betaalt met de Mantelzorgpas Deventer krijgt u een leuke attentie!

Kloas in ‘t Hof

Mantelzorgwaardering
Adres

Brink 6
7437 AM Bathmen

(plan route)

Telefoonnummer

0570 543 139

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Openingstijden
Maandag
08:30 – 12:30
Dinsdag 08:30 – 18:00
Woensdag 08:30 – 18:00
Donderdag 08:30 – 18:00
Vrijdag 08:30 – 18:00
Zaterdag 08:30 – 16:00
Zondag Gesloten
Scroll naar top