Jumbo Deventer- De Boreel

Deventer

Uw voordeel

  • Jumbo Deventer- De Boreel waardeert uw zorgen voor een ander. Betaalt u hier met de Deventer Doet Pas? Dan krijgt u 5% van het aankoop bedrag terug op uw Deventer Doet Pas.

Deventer Doet Pas

  • Dat is makkelijk! Heeft u tegoed staan op uw Deventer Doet Pas, dan kunt u met één handeling bij Jumbo Deventer- De Boreel betalen en sparen.

Specifiek voor

  • Jumbo Deventer- De Boreel waardeert uw zorgen voor een ander. Als blijk van waardering kunt u hier uw mantelzorgwaardering besteden.

U vindt Jumbo Deventer in Winkelcentrum De Boreel. De bekende supermarkt is de tweede Jumbo die ‘hallo’ zegt tegen de Mantelzorgpas. Maar let op, de actie bij Jumbo De Boreel is een andere dan bij Jumbo Hans Kok.

Jumbo is een supermarkt waar service altijd op nummer één staat. Daarnaast heeft Jumbo De Boreel een passie voor vers. De supermarkt beschikt dan ook over een foodcorner met zitjes en een groot vers plein, waar op zaterdag live wordt gekookt. Bij een besteed bedrag van € 20,- aan boodschappen, parkeert u één uur gratis en bij € 40,- boodschappen zelfs twee uur. Wilt u de service en kwaliteit zelf ervaren? Kom dan snel langs bij Jumbo De Boreel.

Deventer waardeert zijn mantelzorgers met de Deventer Doet Pas, want u doet er toe!

De pas die er toe doet

U ontvangt 5% korting op de aanschaf van een Jumbo cadeaukaart. Hoe gaat dit in zijn werk? Met uw Mantelzorgpas koopt u bij de servicebalie van Jumbo De Boreel de Jumbo cadeaukaart ter waarde van € 50,-. U doet uw boodschappen op reguliere wijze en gebruikt bij het afrekenen de cadeaukaart. Het voordeel wat u over uw boodschappen ontvangt met de cadeaukaart, wordt vervolgens weer teruggestort op uw Mantelzorgpas. Zo geniet u altijd van 5% voordeel op uw boodschappen.

Jumbo Deventer- De Boreel

Mantelzorgwaardering
Adres

Jumbo Deventer De Boreel
7411 EH Deventer

(plan route)

Telefoonnummer

0570 640 883

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Openingstijden
Maandag
08:00 – 21:00
Dinsdag 08:00 – 21:00
Woensdag 08:00 – 21:00
Donderdag 08:00 – 21:00
Vrijdag 08:00 – 21:00
Zaterdag 08:00 – 20:00
Zondag 09:00 – 20:00
Scroll naar top