HK bloemstudio

Colmschate

Uw voordeel

  • HK bloemstudio waardeert uw zorgen voor een ander. Betaalt u hier met de Deventer Doet Pas? Dan krijgt u 10% van het aankoop bedrag terug op uw Deventer Doet Pas.

Deventer Doet Pas

  • Dat is makkelijk! Heeft u tegoed staan op uw Deventer Doet Pas, dan kunt u met één handeling bij HK bloemstudio betalen en sparen.

Specifiek voor

  • HK bloemstudio waardeert uw zorgen voor een ander. Als blijk van waardering kunt u hier uw mantelzorgwaardering besteden.

HK bloemstudio is nieuw in Deventer en verschuift de grenzen van wat u van bloemen gewend bent. Sinds 1 september 2020 is Paul Hafkamp Bloemen verder gegaan onder de naam HK bloemstudio. HK is uiteraard afgeleid van Hafkamp. Een knipoog naar het verleden, een naam met geschiedenis, een naam waar 40 jaar vakmanschap bij hoorde. Een naam waar we zuinig op zijn en niet volledig afscheid van willen nemen. Na de overname eerder dit jaar was het echter ook tijd voor een frisse start met meer eigenheid.

Deventer waardeert zijn mantelzorgers met de Deventer Doet Pas, want u doet er toe!

De pas die er toe doet

Bloemen fleuren de dag op. Een mooi boeket is ideaal om te geven, maar ook om uzelf cadeau te doen. Bij HK Bloemstudio geniet u ook nog eens van extra voordeel op uw aankoop. U krijgt namelijk, door te betalen met de Deventer Doet Pas, een mooi boeket met 10% voordeel. Extra bonus is dat u het zelf mag samenstellen!

HK bloemstudio

Mantelzorgwaardering
Adres

Holterweg 59
7429 AE Colmschate

(plan route)

Telefoonnummer

0570 652 205

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 – 17:30
Woensdag 08:30 – 17:30
Donderdag 08:30 – 17:30
Vrijdag 08:30 – 17:30
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten
Scroll naar top