Havekes Sleutelspecialist Deventer

Deventer

Uw voordeel

  • U krijgt als Mantelzorger door betaling met de Deventer Doet Pas 25% korting op al het ‘Veiligheidsbeslag’ en ook 25% korting op ‘Certificaat cilinders’ (sloten). Kortom, Havekes Sleutelspecialist Deventer is hét adres voor een veilig thuis.

Deventer Doet Pas

  • Dat is makkelijk! Heeft u tegoed staan op uw Deventer Doet Pas, dan kunt u met één handeling bij Havekes Sleutelspecialist Deventer betalen en sparen.

Specifiek voor

  • Havekes Sleutelspecialist Deventer waardeert uw zorgen voor een ander. Als blijk van waardering kunt u hier uw mantelzorgwaardering besteden.

Havekes Sleutelspecialist Deventer is al sinds jaar en dag dé specialist op het gebied van sleutels, sloten en hang- en sluitwerk in regio Deventer. Of het nu gaat om het dupliceren van een sleutel, het openen van een koffer, reparatie van een antiek slot, fiksen van een cilinder… Havekes Sleutelspecialist Deventer helpt u graag.

Ook adviseren zij u graag met betrekking tot het beveiligen van uw woning. Zij zijn niet voor niets in het bezit van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Niet alleen het adviseren, maar ook het monteren volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen is voor hen geen enkel probleem.

Deventer waardeert zijn mantelzorgers met de Deventer Doet Pas, want u doet er toe!

De pas die er toe doet

Dè sleutel tot een veilig thuis! Dat is Havekes Sleutelspecialist Deventer. U kunt het op het gebied van veiligheid niet zo gek bedenken of de gekwalificeerde mensen van Havekes kunnen u van advies voorzien. En een veilig thuis is nu voordeliger met de Mantelzorgpas. U krijgt namelijk door betaling met de Mantelzorgpas 25% korting op al het ‘Veiligheidsbeslag’ en ook 25% korting op ‘Certificaat cilinders’ (sloten). Kortom, Havekes Sleutelspecialist Deventer is hét adres voor een veilig thuis.

Havekes Sleutelspecialist Deventer

Mantelzorgwaardering
Adres

Havekes Sleutelspecialist Deventer
7411 LM Deventer

(plan route)

Telefoonnummer

0570 617 098

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Openingstijden
Maandag 11:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:00 – 17:30
Zondag Gesloten
Scroll naar top