Eetcafe cafetaria De Brink

Bathmen

Uw voordeel

  • Eetcafe cafetaria De Brink waardeert uw zorgen voor een ander. Betaalt u hier met de Deventer Doet Pas? Dan krijgt u 10% van het aankoop bedrag terug op uw Deventer Doet Pas.

Deventer Doet Pas

  • Dat is makkelijk! Heeft u tegoed staan op uw Deventer Doet Pas, dan kunt u met één handeling bij Eetcafe cafetaria De Brink betalen en sparen.

Specifiek voor

  • Eetcafe cafetaria De Brink waardeert uw zorgen voor een ander. Als blijk van waardering kunt u hier uw mantelzorgwaardering besteden.

Midden in het dorpshart van Bathmen is Cafetaria De Brink gevestigd. Hier geniet u van een snelle en smaakvolle (warme) hap, maar meenemen kan natuurlijk ook.

Cafetaria De Brink staat bekend om haar heerlijke krokante frietjes en superverse (warme) snacks. Na een fietstocht rust u hier even heerlijk uit op het ruime, sfeervolle terras. Zowel in het voorjaar als in de zomer is er divers (schep)ijs (van Talamini) verkrijgbaar. Ook voor de ontvangst van kinderfeestjes is Cafetaria De Brink in Bathmen uitermate geschikt.

Deventer waardeert zijn mantelzorgers met de Deventer Doet Pas, want u doet er toe!

De pas die er toe doet

Kent u het gezellige café dat gelegen is in het prachtige Sallandse Bathmen? Een rustlocatie waar u geniet van een snelle en smaakvolle (warme) hap? Nog niet? Loop dan eens binnen bij Cafetaria De Brink. En betaal met de Deventer Doet Pas, want dan krijgt u maar liefst 10% voordeel over de gehele bon!

Eetcafe cafetaria De Brink

Mantelzorgwaardering
Adres

Brink 1A
7437 AM Bathmen

(plan route)

Telefoonnummer

0570 543 267

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag 11:00 – 20:00
Woensdag 11:00 – 20:00
Donderdag 11:00 – 20:00
Vrijdag 11:00 – 20:00
Zaterdag 11:00 – 20:00
Zondag 11:00 – 20:00
Scroll naar top