Deventer Koekwinkel

Deventer

Uw voordeel

  • Deventer Koekwinkel waardeert uw zorgen voor een ander. Betaalt u hier met de Deventer Doet Pas? Dan krijgt u 10% van het aankoop bedrag terug op uw Deventer Doet Pas.

Deventer Doet Pas

  • Dat is makkelijk! Heeft u tegoed staan op uw Deventer Doet Pas, dan kunt u met één handeling bij Deventer Koekwinkel betalen en sparen.

Specifiek voor

  • Deventer Koekwinkel waardeert uw zorgen voor een ander. Als blijk van waardering kunt u hier uw mantelzorgwaardering besteden.

Deventer en koek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al meer dan 400 jaar wordt de wereldberoemde kruidkoek in deze historische Hanzestad gebakken. Jb. Bussink is de enige koekbakker die tot op de dag van vandaag de echte Deventer Koek bakt, volgens een eeuwenoud en nog immer geheim recept. Liefhebbers van Deventer Koek komen van heinde en verre naar het knusse Deventer Koekwinkeltje voor hun favoriete lekkernij.

Drs. P. schrijft in 1980 in een vers over Deventer Koek de regels:

“Andere steden creëren jenever, balletjes, gloeilampen, kaarsen of kant. Hier evenwel als goedwillend gever, sta je met Deventer koek in de hand!”

Deventer waardeert zijn mantelzorgers met de Deventer Doet Pas, want u doet er toe!

De pas die er toe doet

Heeft u altijd al de wereldberoemde kruidkoek van Deventer willen proeven? Doe nu uw voordeel met de Deventer Doet Pas en ontvang 10% voordeel. Deventer Koek is een begrip in de regio en daarom bieden zij u, in samenwerking met de Deventer Doet Pas, nu de exclusieve mogelijkheid om dit stukje Deventer te ervaren bij de Deventer Koekwinkel.

Deventer Koekwinkel

Mantelzorgwaardering
Adres

Deventer Koekwinkel
7411 BX Deventer

(plan route)

Telefoonnummer

0570 614 246

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag 11:00 – 17:00
Woensdag 11:00 – 17:00
Donderdag 11:00 – 17:00
Vrijdag 11:00 – 17:00
Zaterdag 11:00 – 17:00
Zondag Gesloten
Scroll naar top