DA Drogist Marianne van der Liende

Schalkhaar

Uw voordeel

  • DA Drogist Marianne van der Liende waardeert uw zorgen voor een ander. Betaalt u hier met de Deventer Doet Pas? Dan krijgt u 10% van het aankoop bedrag terug op uw Deventer Doet Pas.

Deventer Doet Pas

  • Dat is makkelijk! Heeft u tegoed staan op uw Deventer Doet Pas, dan kunt u met één handeling bij DA Drogist Marianne van der Liende betalen en sparen.

Specifiek voor

  • DA Drogist Marianne van der Liende waardeert uw zorgen voor een ander. Als blijk van waardering kunt u hier uw mantelzorgwaardering besteden.

In 2015 is destijds nog D.I.O. Drogist Marianne van der Liende voor de tweede maal verkozen tot ‘Beste Servicedrogist van het land’. Niet zo gek dat service juist hèt speerpunt is van de DA Drogist. Elke klant is uniek en verdient de juiste aandacht, zo redeneert men daar. Ze luisteren naar uw wensen en vinden altijd een goede en persoonlijke oplossing voor uw wens.

En bent u op zoek naar natuurlijke producten die op een eerlijke wijze en met aandacht zijn gemaakt? Ook dan slaagt u bij hen. Daarnaast zorgen het aanbod aan funartikelen en de scherpe prijzen ervoor dat u graag, en vaak, bij DA binnenloopt. U vindt er gewoon wat u zoekt!

Deventer waardeert zijn mantelzorgers met de Deventer Doet Pas, want u doet er toe!

De pas die er toe doet

Waar vindt u een drogist die heeft wat u zoekt én zelfs net dat beetje meer biedt? Nou, bij DA Servicedrogist Marianne van der Liende in Schalkhaar. Service en persoonlijke aandacht zijn hier de belangrijkste ingrediënten, naast het aanbod natuurlijk. Waar dat uit bestaat? Wat dacht u van een schoonheidssalon, zonnebank, DHL-servicepunt, Staatsloten, krasloten, Lotto en Toto, stomerij, pasfoto’s, direct fotoprint en nog veel meer! Ook leuk, met de Mantelzorgpas ontvangt u 10% voordeel op de meeste artikelen!

DA Drogist Marianne van der Liende

Mantelzorgwaardering
Adres

Oerdijk 56
7433 AB Schalkhaar

(plan route)

Telefoonnummer

0570 621 542

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Openingstijden
Maandag
09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 16:00
Zondag Gesloten
Scroll naar top