AV Kappers

Deventer

Uw voordeel

  • AV Kappers waardeert uw zorgen voor een ander. Betaalt u hier met de Deventer Doet Pas? Dan krijgt u 10% van het aankoop bedrag terug op uw Deventer Doet Pas.

Deventer Doet Pas

  • Dat is makkelijk! Heeft u tegoed staan op uw Deventer Doet Pas, dan kunt u met één handeling bij AV Kappers betalen en sparen.

Specifiek voor

  • AV Kappers waardeert uw zorgen voor een ander. Als blijk van waardering kunt u hier uw mantelzorgwaardering besteden.

AV Kappers is de meest toonaangevende en trendy kapperssalon van Deventer. Eigenaren Aysen en Volkan Timurkaynak zijn echte Deventenaren. In het mooie Bergkwartier huizen de topkappers in een prachtige en moderne kapperszaak; AV Kappers.

Deventer waardeert zijn mantelzorgers met de Deventer Doet Pas, want u doet er toe!

De pas die er toe doet

Aysen en Volkan begrijpen dat mantelzorg een betekenisvolle, maar zware taak is. En ook dat u, op zijn tijd, een momentje voor uzelf nodig hebt. Voor Deventer mantelzorgers met een Mantelzorgpas), heeft AV kappers een speciale aanbieding. Op vertoon van uw Mantelzorgpas Deventer krijgt u 10% korting. Bijvoorbeeld voor een ontspannen knip- en wasbeurt of een permanent. Dankzij deze korting heeft u nog langer plezier van het tegoed op uw Mantelzorgpas! De haarartiesten zien uw bezoek graag tegemoet.

AV Kappers

Mantelzorgwaardering
Adres

Golstraat 13
7411 BN Deventer

(plan route)

Telefoonnummer

0570 547 137

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Scroll naar top