Deventer Doet Pas vervangt de Mantelzorgpas

Uw mantelzorgwaardering is nu beschikbaar op de Deventer Doet Pas. Maak hieronder een nieuw account aan voor uw Deventer Doet Pas. Dan krijgt u toegang tot uw saldo en transacties en kunt u profiteren van alle extra voordelen met deze Pas.

Waarom een nieuw account aanmaken?

Deventer waardeert zijn mantelzorgers

met de Deventer Doet Pas

De mantelzorgwaardering van 2020, die de gemeente jaarlijks uitgeeft als compliment voor de onvoorwaardelijke zorg die u levert, staat nu op uw Deventer Doet Pas. Met de Deventer Doet Pas profiteert u als mantelzorger extra. Want komt u met de Deventer Doet Pas bij de aangesloten winkels en organisaties dan krijgt u voordeel en spaart u voor meer tegoed. 

 

Jouwvoordeel_badge

Altijd sparen voor jezelf

DeventerDoetPas_badge

Betalen en sparen tegelijk

Specifiekvoor_badge

Waardering mantelzorg

Deventer Doet Pas

waar te gebruiken

Er zijn al

28
winkels en organisaties aangesloten

Saldochecker

Bekijk de unieke code
op de achterkant van je pas

6064 3648 9210


Deventer Doet Pas

Betalen en sparen tegelijk.
Betalen en sparen tegelijk, dat doet de Deventer Doet Pas. Uw waardering als mantelzorger staat al op de Deventer Doet Pas. Komt u met de Deventer Doet Pas bij de aangesloten ondernemers in Deventer dan profiteert u van extra voordeel. Want betaalt u met de Deventer Doet Pas bij de aangesloten ondernemers dan spaart u tegelijk voor extra tegoed op de Pas.

Opwaarderen
Om altijd te profiteren van de voordelen met de Deventer Doet Pas, kunt u de Pas ook zelf opwaarderen. Het op te waarderen bedrag kunt u zelf bepalen vanaf 5 Euro tot 1000 Euro. Aan het opwaarderen van de Pas zijn administratie kosten verbonden van 0,50 euro per transactie. Van 13 oktober tot 1 november zijn er nog geen kosten verbonden aan het opwaarderen!

Uw zorg is van onschatbare waarde

Bent u mantelzorger in de gemeente Deventer of wordt u binnenkort mantelzorger? Dan kunt u wellicht aanspraak maken op de Mantelzorgwaardering die de gemeente Deventer verstrekt via de Deventer Doet Pas.

Deventer Doet ...

Scroll naar top