Mantelzorgwaardering 2021

Mantelzorg waardering 2021

Uw mantelzorgwaardering is nu beschikbaar op dé Deventer Doet pas. Bekijk hieronder waar u kunt besteden en hoeveel er nog op uw pas staat. Dan krijgt u toegang tot uw saldo en transacties en kunt u profiteren van alle extra voordelen met deze Pas. Volg ons hier op Facebook of schrijf u in voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Waarom een nieuw account aanmaken?

Deventer waardeert zijn mantelzorgers

met dé Deventer Doet pas

Misschien, dit jaar, wel meer dan ooit wil wil de gemeente u waarderen voor de belangeloze inzet die u levert als mantelzorger. Als blijk van waardering zet de gemeente Deventer ieder jaar een bedrag op dé Deventer Doet pas. Dit zal dit jaar in de loop van de maand maart gebeuren.

Met dé Deventer Doet pas profiteert u als mantelzorger extra. Want komt u met dé Deventer Doet pas bij de aangesloten winkels en organisaties dan krijgt u voordeel en spaart u voor meer tegoed. 

Jouwvoordeel_badge

Altijd sparen voor jezelf

DeventerDoetPas_badge

Betalen en sparen tegelijk

Specifiekvoor_badge

Waardering mantelzorg

dé Deventer Doet pas

waar te gebruiken

Er zijn al

32

winkels en organisaties aangesloten

Saldochecker

Bekijk de unieke code
op de achterkant van je pas

6064 3648 9210


dé Deventer Doet pas

Betalen en sparen tegelijk.
Betalen en sparen tegelijk, dat doet dé Deventer Doet pas. Uw waardering als mantelzorger staat al op dé Deventer Doet pas. Komt u met dé Deventer Doet pas bij de aangesloten ondernemers in Deventer dan profiteert u van extra voordeel. Want betaalt u met dé Deventer Doet pas bij de aangesloten ondernemers dan spaart u tegelijk voor extra tegoed op de pas.

Opwaarderen
Om altijd te profiteren van de voordelen met dé Deventer Doet pas, kunt u de pas ook zelf opwaarderen. Het op te waarderen bedrag kunt u zelf bepalen vanaf 5 Euro tot 1000 Euro. Aan het opwaarderen van de pas zijn administratie kosten verbonden van 0,50 euro per transactie. Momenteel zijn er nog geen kosten verbonden aan het opwaarderen!

Uw zorg is van onschatbare waarde

Bent u mantelzorger in de gemeente Deventer of wordt u binnenkort mantelzorger? Dan kunt u wellicht aanspraak maken op de Mantelzorgwaardering die de gemeente Deventer verstrekt via dé Deventer Doet pas.

Deventer Doet ...

Scroll naar top